ЧАГА подрібнена на дрібну фракцію, по консистенції і смаку похожа на каву. Можна заварювати як каву, абож додавати до неї. Прийом такого чудо продукту зарядить вас на цілий день енергією і вітамінчиками)
Для кращого ефекту рекомендую заливати напій з вечора, а зранку приймати, так як для того щоб вітаміни і мінерали вивільнілись потрібен час.
Спосіб застосування:
1-2 столові ложки порошку залити склянкою теплої води (40-50 С°).
Через декілька годин настоювання напій можна вживати.
Перед вживанням бажано процідити.
Вживати між прийомами їжі.
Курс прийому 2-3 місяці.
Карпатська ЧАГА, зібрана в гірському масиві Ґорґани.
В наявності свіжа Чага, яка зібрана виключно з живих беріз.
ЧАГА росте в Україні переважно тільки в Карпатах і на Поліссі (Полісся це район, що знаходиться біля Чорнобиля), тому Карпатська Чага дуже ціниться, так як вона є дійсно лікувальна, навідмінно від Чаги з Полісся.
Протипоказання:
-дитячий вік до 12 років;
-вагітність і період лактації;
-коліт і дизентерія;
-алергія на чагу.
Забороняється одночасне вживання з пеніциліном та глюкозою.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 100 г |
Тип | Фасовані |
Тип продукції | Сушені |
- Ціна: 210 ₴